miercuri, 16 iulie 2014

Coloreaza-ti casa si viata cu PhotoFancy

-Lasa culorile sa iti inunde  privirea ,casa si inima!!
-Cand viata ti se pare cam gri si mai nimic nu te multumeste ,poti incerca sa faci o schimbare in casa ta,in viata ta,sa lasi culorile sa iti lumineze calea si sufletul tau va fi mult mai incantat caci prin ochii tai va intra culoarea si iti va lumina sufletul!

 Photofancy este saitul care ne duce in lumea minunata a culorilor si ne ajuta sa ne coloram viata!





Photofancy  se ocupa cu-



Editare şi modificare poze online gratis

La PhotoFancy modificare pozelor este foarte uşoară, se efectuează online şi este garantat gratuită. De la profesionism până la fantezie. Editarea de imagini online într-un mod agreabil şi la calitatea laboratoarelor foto de top. De la corectura profesională până la efecte foto ieşite din comun. Descoperă posibilităţile de prelucrare a fotografiilor online. Gratis incl. descărcarea.



Efecte foto online - de la Nostalgie până la Crazy

Stilizează-ţi propriile fotografii cu un efect fotografic profesional, rame sau formidabilul efect „imagine în imagine“. Filtre UV, filtre Nostalgie (Vintage) sau rame romantice cu tematica iubirii îţi transformă fotografia în mesajul potrivit. Transpune-ţi imaginile cu ajutorul „Pic in Pic“ în decoruri ce amplifică uimitor efectul imaginii. Amuză-te, foloseşte-ţi fantezia…
 
 

Crează colaje foto online gratuit

Organizează-ți singur pozele pe internet sub formă de colaj foto. Garantat gratuit cu poze proprii și efecte foto ieşite din comun. Soft de colaje foto profesional cu modele de colaje moderne pentru colaje artistice de poze. Asamblezi pur și simplu singur pe internet și descarci gratis la calitate tipografică.


Crează online imagini personalizate cu numele tău

O variantă încântătoare şi emoţionantă a personalizării imaginilor. Alege un motiv magic din galeria noastră de imagini MagicName şi adaugă-i un strop de magie cu numele pe care îl doreşti. Numele apare în fotografie atât de realist de parcă a fost fotografiat special pentru tine.




Arată prietenilor tăi. Prin intermediul Web-ului sau în formă imprimată.

La PhotoFancy îţi stau la dispoziţie toate posibilităţile pentru a prezenta prietenilor tăi fotografiile prelucrate personal de tine.


Photofancy personalizeaza produse-

-cani personalizate,
-tricouri personalizate,
-huse smartphone,
-casa&deco,
-ceasuri ,
-genti,
-accesorii,
-calendare.

Dragi prieteni  daca  doriti ca viata voastra sa capete culoare si veselie Photofancy este alaturi de voi!



2 comentarii: