vineri, 10 octombrie 2014

Marillys-cosmetice naturale create din iubire





 Ce poveste minunata se vrea a fi povestea Marillys!
 O poveste nascuta din dragostea pentru copilul inca nenascut,care la aducerea pe lume avea sa fie alintat si atins doar cu produse naturale,pe care natura ni le-a daruit si care sa nu faca nici cel mai mic rau pruncului.

Produsele cosmetice au fost creeate din ingrediente naturale testate de Marillys.Asa a inceput povestea sapunului de casa,un sapun natural perfect pentru piele,cu miros natural,usor si placut si a continuat cu alte produse pe care le folosea pentru pruncul sau si chiar pentru prietenele sale.
 De la a produce pentru casa si familie si pana la a deschide o afacere nu a fost decat un pas,caci beneficiile acestor produse a trecut usor granita casei sale si a familiei sale datorita calitatilor lor.
 Marillys  creeza deodorante ce nu contin aluminiu sau alte substante ce pot dauna sanatatii pielii ,lasand pielea axilei sa respire si sa elimine toxinele. Cremele  si unturile de corp sunt realizate din unt de cacao, unt de shea, ulei de migdale dulci, ulei de jojoba, ulei de samburi de strugur si uleiuri esentiale. Nu contin apa, parfumuri sau conservanti sintetici, in plus produsele sunt proaspete.






  Marillys ne aduce pe piata produse naturale de calitate ,prezentate in forma eleganta prin ambalaj si eticheta si ne pune la dispozitie prin magazinul de cadouri o multitudine de seturi pentru a putea darui celor dragi cosmetice creeate cu dragoste sau doar pentru a ne bucura noi insine!



  Daca Marillys creeaza din dragoste si pentru dragoste produse cosmetice naturale eu recomand tot cu dragoste si din dragoste aceste produse tuturor celor care se iubesc,se respecta si isi doresc ce este mai bun pentru sanatatea lor si a celor dragi !

http://marillys.ro/magazin/Cadouri


2 comentarii:

  1. nu am folosit produse Marillys dar: DACA TU SPUI CA SUNT BUNE, TE CRED, MAI ALES CA SUNT PRODUSE NATURALE! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Marillys ne aduce pe piata produse naturale de calitate sint minunate

    RăspundețiȘtergere