sâmbătă, 6 decembrie 2014

Mos Craciun vine de la Babytrend




  Timpul zboara repede si deja suntem in  luna magiei si a sarbatorilor de iarna.Mos Craciun are foarte putin timp sa pregateasca daruri pentru cei mici.
  Dar nici nu este nevoie de prea mult timp pentru pregatiri caci anul aceasta Mos Craciun s-a incarcat cu daruri de la Babytrend.Dupa ce scrisorile au fost primite de catre Mosul si au fost citite cu mare atentie,Mosul a apasat pe butonul magic si in cateva secunde si-a umplut desaga cu jucarii minunate.

 Pentru prima data in viata sa a scris si nepotelul meu o scrisore lui Mos Craciun si i-a cerut trenulete si accesorii, este pasionat de aceste jucarii ,dar este pasionat si de trenuri in general.

 Dimineata de dimineata Sebi trece cu mama-sa de mana prin fata garii ,se uita la trenurile ce poposesc in gara,il intreaba pe conductor unde merge trenul ,ii ureaza drum bun si ii zice ca si el va ajunge mare conductor si ca acasa are toate locomotivele Thomas de la Babytrend si ca anul acesta Mosul o sa ii aduca si ultima locomotiva Thomas.Conductorul se uita le el zambind si il felicita pentru pasiunea sa si Sebi sare ca o minge  in sus de bucurie si se grabeste sa ajunga la gradinita.Ajuns acolo isi scoate din ghiozdanel locomotiva Thomas ,cea mai frumoasa si se lauda la intreaga clasa cu cunostintele sale despre trenuri ,despre gara si despre conductori.

  Este normal ca si ceilalti copii sa inceapa sa se laude cu jucariile lor ,cu scrisorile lor catre Mos Craciun si cu ce masinute si avioane  va veni in acest an Mosul la ei.
 Discutia se aprinde repede,unul isi doreste avion ,altul isi doreste masinuta,fetitele isi doresc papusele,jucarii educative si noroc cu educataoarea care intra peste ei si ii opreste din elan.
 Daca se pornesc foarte greu se mai opresc si incep fiecare sa se laude la educatoare cam ce si-ar dori ei sa primeasca in acest an de la Mosul.
 Educatoarea ii priveste si cu zambetul pe buze le zice sa fie cuminti si Mosul va veni negresit in acest an cu tot ce isi doresc ei.La Babytrend se gasesc jucarii pe placul tuturor copiilor din lume si nu ii va fi greu sa le indeplineasca toate dorintele.



http://www.babytrend.ro/



 Voi ati scris lui Mos Craciun?
 Ce jucari va doriti de la Babytrend in acest an?


2 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara7 decembrie 2014 la 10:47

    frumoase jucarii!-frumoasa prezentare!felicitari pt articol!

    RăspundețiȘtergere
  2. mos craciun vine incarcat cu daruri superbe de la Babytrend

    RăspundețiȘtergere