vineri, 13 februarie 2015

Din inima lui Zolty pentru "primii pasi"



 Sa ne deschidem sufletul si inima si lasam soarele sa rasara in viata cuiva care are nevoie de ajutor,sa ajutam pe cineva care isi doreste sa viseze la o viata mai buna chiar daca sanatatea nu ii permite sa se bucure ca oricare dintre noi,sa fim noi mesagerii aceluia care se va bucura de gestul unui om precum este Zolty.


 Zolty este un  blogger activ în mai toate campaniile Blogal Initiative şi, în acelaşi timp, unul dintre cei mai inimoşi oameni pe care am reuşit să-i cunoaştem.El vrea să dea prin concurs fostul lui scaun electric cuiva care nu isi permite sa isi cumpere,dar care spera ca acest scaun l-ar ajuta sa faca "pasii" spre lume.
 Pentru cei care nu ştiu, Zolty suferă de distrofie musculară congenitală, motiv pentru care nu poate desfăşura toate activităţile pe care le desfăşurăm noi. Chiar şi atunci când scrie pe blog face asta folosind doar un deget, pentru că boala nu-i permite mai mult.
  Zolty şi-a cumpărat acum ceva timp un scaun electric, care să-l ajute să se deplaseze. Între timp, a primit altul mai performant, iar acum vrea să doneze scaunul lui vechi cuiva care are nevoie de el. Problema ar fi că scaunul are nevoie de nişte acumulatori, care costă în jur de 1500 de lei, dar şi de cineva care să suporte cheltuielile de transport ale scaunului către câştigător, aşa că Zolty are nevoie de un sponsor pentru acumulatorii necesari acestui scaun si de ce nu de un sponsor pentru a plati transportul acestui scaun catre persoana care se va putea bucura de acest privilegiu .

  Sunt convinsa ca toti oamenii au suflet mare ,insa nu toti oamenii dispuns de o situatie financiara buna,asa ca as ruga pe toti cei care pot ajuta sa trimta propunerile de sponsorizare  pe mail, la contact@blogalinitiative.ro si Zolty  isi  va putea indeplini visul sau de a darui si cineva se poate bucura de a face primii "pasi" spre lume!



 Chiar si un simplu share al acestui articol ar fi un gest de omenie ,asa ca va rog din suflet nu treceti nepasatori pe  langa cei care isi doresc sa "paseasca in lume" chiar si cu ajutorul unui scaun cu rotile!

5 comentarii:

  1. un articol foarte frumos ma impresionat foarte mult am dat share iti doresc multa bafta sa dea share cit mai multa lume

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua,

    Mai este o singura zi in care va puteti inscrie in cel de-al doilea concurs pe BlogHub.ro . Premiile sunt urmatoaele : 100,75 si 50 de euro, asa ca va asteptam sa le castigati.

    Link-ul concursului : http://www.bloghub.ro/concurs-publicare-anunturi-in-ziare-locale-c5.html

    Bitu Mihai,
    SEO - Mediapress Advertising

    RăspundețiȘtergere
  3. UN ARTICOL MINUNAT MA IMPRESIONAT FOARTE MULT

    RăspundețiȘtergere
  4. In fata unui asemenea caz nici nu stii ce sa mai spui..!

    RăspundețiȘtergere