duminică, 19 aprilie 2015

Comunicat de presa!




Ai blog? BlogAwards si Blogatu.ro te invita sa participi pana pe 30 Mai la campania BlogSpring 2015!

by BlogAwards organizeaza, in parteneriat media cu Blogatu.ro, competitia BlogSpring 2015, campanie cu premii totale in valoare de peste 10000 lei, ale carei sponsori sunt: QuickMobile, AeroTravel, Allview, Dwyn, Vivat Familia, DexterSEO.
Competitia BlogSpring 2015 se desfasoara conform urmatorului calendar:
Bloggerii participanti trebuie sa scrie, pana pe 30 Mai, la ora 23:59, cate un articol cu tema “Participa la BlogSpring si castiga un Allview P6 Energy”, in care isi anunta participarea la campania BlogSpring. In cadrul articolului trebuie sa promovezi campania BlogSpring si sa spui de ce iti doresti un smartphone Allview P6 Energy.
Un smartphone Allview P6 Energy va fi acordat drept premiu bloggerului care va promova intr-un mod cat mai eficient Campania BlogSpring 2015 si va spune, intr-un mod cat mai original, de ce isi doreste smartphone-ul.
Foarte important: Bloggerii pot incepe sa participe la concursurile individuale chiar daca nu au scris inca articolul in care isi anunta participarea la campania BlogSpring 2015.
Concursurile individuale din cadrul campaniei BlogSpring 2015 si premiile acordate in cadrul fiecarei campanii:
Campania QuickMobile
Campania se incheie pe 30 Aprilie 2015
Locul 1: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.500 de lei
Locul 2: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 1.000 de lei
Locul 3: Voucher pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de 500 de lei.
Premii de consolare: 10 Vouchere pentru cumpărături de la QuickMobile în valoare de câte 100 de lei.
Campania AeroTravel
Campania se incheie pe 15 Mai 2015
Locul 1: Voucher 500 RON
Locul 2: Voucher de 300 RON
Locul 3: Voucher 200 RON.
Voucherele nu se pot transforma in bani si pot fi folosite pentru achizitionarea de servicii turistice. In cazul in care valoarea serviciilor turistice alese de un castigator depaseste valoarea voucherului se va plati diferenta de pret.
Campania Dwyn
Campania se incheie pe 20 Mai 2015
Locul 1: 1 x Samsung Galaxy Fame
Locul 2: 1 x Chromecast
Locul 3: 1 x Powerbox
Campania Vivat Familia #3
Campania se incheie pe 10 Mai 2015
Premiu: Smartphone Allview Impera m
Campania DexterSEO
Campania se incheie pe 30 Mai 2015
Locul 1: 400 lei
Locul 2: 200 lei
Locul 3: 100 lei
Regulament:
1. Bloggerii inscrisi in Campania BlogSpring pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
2. Clasamentul concursului BlogSpring se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.
3. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
4. La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul BlogSpring. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
5. Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul campaniei BlogSpring.
6. Noi sponsori se vor alatura Campaniei BlogSpring pe parcursul desfasurarii acesteia.
7. Daca nu ai cont pe BlogAwards.ro inregistreaza-te pe aceasta pagina.
Foarte important:
– Toate linkurile din articolele inscrise in concurs trebuie sa fie de tip “dofollow”. Articolele care cuprind linkuri de tip “nofollow” nu sunt luate in calcul pentru jurizare.
Clasament:
Participantii la minim 50% din campaniile individuale BlogSpring pot castiga unul dintre cele 10 premii suplimentare (constand in gadget-uri) acordate bloggerilor care vor ocupa primele locuri in Clasamentul BlogSpring 2015. Clasamentul Campaniei BlogSpring 2015 se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.
Participa si castiga!
Despre BlogAwards
BlogAwards.ro este primul site din Romania care organizeaza, incepand din Martie 2011, campanii si concursuri pentru bloggeri.

2 comentarii: