luni, 25 ianuarie 2016

Ciorba de legume cu fidea



Ciorba de legume cu fidea:
Ingrediente:
 -1/4 gogosar,
 -1 ceapa,
 -1/4 pastarnac,
 -1 morcov,
 -1 radacina de patrunjel,
 -1/8 radacina de telina,
 -1 plic Ciorba de legume cu fidea,
 -2 linguri de ulei,
 -1 lingura smantana.

 Mod de preparare:
 Se curata legumele,se toaca si se pun intr-o oala cu ulei, la undit,cand si-au schimbat culoarea,adaugam circa 1,5 litri de apa si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand legumele sunt fierte se adauga un plic de Ciorba de legume Maggi si se lasa la fiert,la foc mic, circa 12 minute,apoi se opreste focul.Se poate servi simplu doar cu ardei iuti dar se poate servi si cu smantana.Sa aveti pofta dragilor!





3 comentarii: