marți, 3 mai 2016

Drob de miel



  Drob de miel:)
 
  Ingrediente:
  -maruntaiele de la un miel,mare cam de 15 kg.,
  -1,5.kg.carne tocata de porc,
  -17 oua,
  -1 plic condimente de miel,
  -sare dupa gust,
  -500 gr.smantana grasa,
  -12 fire de ceapa verde,
  -12 fire de usturoi verde,
  -1 legatura mare de leustean,
  -1 legatura de patrunjel verde,
  - cateva foi de dafin,
  -2 linguri mari de legume deshidratate.

  Mod de preparare:
  -Se pun la fiert maruntaiele de miel cu apa,sare si foi de dafin,
  -Se toaca carnea de porc,
  -Se toaca legumele marunut,
  -Se fierb 10 oua tari,
  -Dupa ce se fierb maruntaiele,se lasa la rece si se dau prin masina de tocat carne,se adauga carnea tocata,cele sase oua crude,sare dupa gust,condimente de miel,legumele tocate marunut,legumele deshidratate si smantana.Se omogenizeaza compozitia si se aseaza in doua tavi,jumatate din compozitie,se aseaza in fiecare tava cate cinci oua fierte,se pune restul de compozitie in tavi peste oua,se unge cu ou batut si se da tava la cuptor,la foc potrivit.Se servesete abia dupa racire si este recomandat sa se taie dupa ce se racesc.
  Este cea mai buna reteta de drob,incercata de mine pana acum.Sa aveti pofta dragilor!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu