sâmbătă, 9 iulie 2016

Ciorba cu afumatura



  Ciorba cu afumatura:)

  Ingrediente:
  -1 kg.cartofi noi,
  -2 cepe,
  -1 morcov,
  -1 radacina de pastarnac,
  -1 gogosar,
  -1 kg.piept afumat de porc,
  -2 linguri pasta de tomate,
  -300 ml bors acru,
  -2-3 linguri ulei,
  -1 legatura de leustean,
  -sare dupa gust.

  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa,se toaca si se pune la prajit cu cateva linguri de ulei,se adauga pieptul de porc afumat,taiat cuburi si se lasa sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile si cand isi schimba culoarea se opreste focul.
  -Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert cu apa si putina sare,se adauga morcovul tocat,gogosarul tocat,pastarnacul tocat si ceapa prajita cu afumatura si se lasa la fiert la foc potrivit.Cand toate sunt fierte,se adauga pasta de tomate,se potriveste de sare si bors,se mai trag cateva clocote,apoi se opreste focul.Se presoara cateva fire de leustean verde.Sa aveti pofta dragilor.



4 comentarii:

  1. Looks so delicious!
    I`m following ur blog with a great pleasure via GFC

    Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult ciorba de afumatura. :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos, ai pus ciorbita in strachina de lut! Pe langa ca arata imbietor mai este si imbracata in straie traditionale.

    RăspundețiȘtergere