joi, 14 iulie 2016

Tort aperitiv



  Tort aperitiv:)

   Ingrediente:
   -2 dovlecei,potrivit de mari,
   -2 vinete,subtiri,
   -4 rosii potrivite,
   -1 ardei kapia rosu,
   -1 gogosar verde,
   -600 gr,cascaval,
   -250 ml.lapte dulce,
   -4 oua,
   -300 gr.piept de porc afumat,
   -sare dupa gust,
   -2 linguri mari pasta de tomate.

   Mod de preparare:
   -Se spala toate legumele si se lasa la scurs.
   -Se feliaza dovleceii, vinetele,rosiile,gogosarul,pieptul de porc afumat,o jumatate din cascaval si ardeiul kapia.
  -Se pune intr-o tava folie de aluminiu,se unge cu ulei si se aseaza,un strat de felii de dovlecei pe fundul tavii,cat si pe margini,se aseaza felii de ardei kapia,pe margini si se pune peste dovlecei felii de piept de porc.Un strat de felii de rosii vin peste carne,cascaval,felii de gogosari,felii de dovlecei,felii de piept afumat,felii de ardei kapia,felii de rosii si felii de vinete.
  -S pune intr-un vas patru oua,se mixeaza,se adauga laptele dulce,pasta  de tomate,sare,se omogenizeaza si se toarna in tava,apoi se adauga cealalta jumatate de cascaval ras prin razatoarea mare,se orneaza si se da cuptor,la foc potrivit pentru circa o ora,apoi se opreste focul si se taie felii,dupa ce se mai racoreste.Sa aveti pofta dragilor!
















3 comentarii:

  1. Dumitrascu Lacramioara14 iulie 2016 la 04:39

    arata foarte bine!cred ca e foarte delicios!multumim de reteta!

    RăspundețiȘtergere
  2. arata delicios si gustos superba reteta

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai ce bine arata, de gust nici nu ma gandesc cat este de bun :))))

    RăspundețiȘtergere