marți, 11 octombrie 2016

Ciorba de perisoare



  Ciorba de perisoare:)

  Ingrediente:
  -1 kg.carne vita tocata,
  -4-5 oua,
  -1 lingurita maggi secretul gustului cu gust de legume,
  -1 lingura orez,
  -1 ceapa,
  -1 gogosar,
  -1 morcov,
  -2 rosii,
  -1 cub maggi cu gust de vita,
  -bors acru,dupa gust si preferinta,
  -sare dupa gust,
  -1 caciulie de usturoi,
  -1 legatura patrunjel,
  -smantana pentru doritori.

  Mod de preparare:
  Se pune peste carnea tocata,magii secretul gustului,ouale,orezul si se omogenizeaza compozitia foarte bine.Se fac bilute mici in podul palmei si se pun intr-o oala,in care am pus apa la clocotit.Cand se pun perisoarele in oala este bine,ca apa sa clocoteasca dar sa fie la foc mic,sa nu se sfarame perisoarele.Se mai adauga cateii de usturoi si se lasa sa traga un clocot,doua,apoi se toarna perisoarele intr-un strecurator,se clatesc,se arunca apa si se pun iarasi la fiert.Se toaca morcovul,gogosarul,ceapa si se pun la fiert peste perisoare,se adauga si un cub maggi cu gust de vita.Cand totul este fiert,se mai adauga sare dupa gust,bors dupa preferinte,se mai trag doua trei clocote si se opreste focul.Se presoara putin patrunjel tocat si sa aveti mare pofta.Este o reteta absolut delicioasa,daca se respecta pasii.





  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu