duminică, 16 octombrie 2016

Pizza cu blat de paine



  Pizza cu blat de paine:)

  Ingrediente:
  -1 paine neagra feliata,500 gr.,
  -8 oua,
  -300 gr salam Victoria,
  -200 gr.salam uscat,
  -300 gr.cascaval afumat,
  -1 gogosar,
  -1 l suc de patlagele galbene,
  -3 cuburi branzica alba usoara,
  -4 patlagele negre,
  -o mana de masline negre si o mana de masline verzi,
  -2 linguri ulei,
  -1 lingurita amestec condimente pizza.
  Mod de preparare:
  -Se dau feliile de paine prin sucul de patlagele si se aseaza in tava in care s-a pus hartie de copt,unsa cu putin ulei.Se presoara salamul Victoria,taiat cubulete,se pun felii fine de branzica alba,cascaval ras,masline,patlagele felii,felii de gogosari si la final se toarna ouale batute cu condimente de pizza si se da tava la cuptor.Cand este gata se serveste cu suc de rosii putin iute.Sa aveti pofta dragilor!






3 comentarii:

  1. Vaaaai, ce-mi faci.. :)) Are dreptate mama, bun cu bun se face. Si apropo, bine ca am vazut in poza ce sunt "patlagelele negre"ca altfel credeam ca e vreun soi despre care nu stiam.

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMITRASCU LACRAMIOARA16 octombrie 2016 la 10:05

    bun..foarte bun!si usor de preparat!delicios!mai aveti?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca o reteta pe gustul meu, sunt fan pizza <3

    RăspundețiȘtergere