joi, 3 noiembrie 2016

Bors cu varza si carne de curcan



   Bors cu varza si carne de curcan :)

   Ingrediente:
   -1 varza potrivit de mare,circa 2 kg.,
   -2 cepe,
   -2 kg.carne de curcan (aripi),
   -1 gogosar,
   -3 morcovi,
   -500 gr.rosii,
   -3 linguri bulion de gogosari,
   -500 ml.suc de rosii,
   -2 cuburi maggi cu gust de gaina,
   -bors acru,dupa gust si preferinta,
   -1 lingurita piper mozaic,
   -1 lingurita oregano,
   -sare dupa gust.

   Mod de preparare:
   -Se toaca varza fideluta si se pune intr-o oala mare la fiert,cu apa,peste varza se adauga,carnea de curcan,ceapa tocata,morcovul tocat cuburi,gogosarul tocat marunt,cuburile maggi,o lingurita piper mozaic,o lingurita oregano,rosiile tocate marunt si se fierb toate la foc potrivit,pana cand sunt toate fierte.Se adauga peste ele bulionul de gogosari,sucul de rosii si bors acru dupa gust,se mai potriveste de sare,se trag cateva clocote si se opreste focul.Se serveste cu mamaliguta calda.Sa aveti pofta dragilor!







2 comentarii: