duminică, 5 februarie 2017

Ciorba de fasole verde



  Ciorba de fasole verde:)

  Ingrediente:
  -1 borcan fasole verde 680 gr.,
  -1 ceapa,
  -1 morcov,
  -1 mix gogosari,
  -3 linguri ulei,
  -3 linguri smantana,
  -3 oua,
  -3 catei usturoi,
  -1 plic bors maggi,
  -1 legatura leustean,
  -sare dupa gust.
  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa,se toaca si se pune la prajit,peste ceapa se adauga morcovul tocat,mixul de gogosari si se prajesc,asa cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se adauga apa,putina sare si se fierb pana sunt patrunse bine legumele.
 -Se adauga fasolea verde,dupa ce a fost clatita,bors maggi dupa gust,sare dupa gust si se trag doua trei clocote,apoi se opreste focul.
 -Se pun ouale intr-un castron,se adauga smantana,cateii de usturoi facuti mujdei,se mixeaza,se adauga cu polonicul ciorba,putin cate putin,se amesteca si se toarna in oala cu ciorba,se omogenizeaza,se adauga leustean tocat marunt si se poate servi.Sa aveti pofta dragilor!
                                                                   










Un comentariu:

  1. Mamaaa....ce bunatate! La mine nu lipseste niciodata ciorba de la masa.

    RăspundețiȘtergere