vineri, 28 aprilie 2017

Bors cu afumatura si praz




  Bors cu afumatura si praz:)

  Ingrediente:
  -2 kg.scarita afumata,
  -1 bucata praz de circa 500 gr.,
  -1 kg.cartofi,
  -1 mix gogosari tocati,
  -500 ml.suc de rosii,
  -1 lingura maggi secretul gustului,
  -1 plic bors maggi cu legume,
  -1 legatura de leustean,
  -sare dupa gust.
  Mod de preparare:
  -Se clateste carnea si se pune la fiert cu apa si maggi,se adauga prazul taiat fideluta,mixul de gogosari,cartofii taiati cubulete si se fierb la foc potrivit.Cand totul este fiert se adauga sucul de rosii,plicul de bors,sare dupa gust si se lasa sa mai traga doua,trei clocote,apoi se opreste focul.Se serveste cu mamaliguta calda.Sa aveti pofta dragilor!
                                                                      







Un comentariu:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA28 aprilie 2017, 22:13

    bun,bun,bun...arata super bine,sigur e foarte gustos!

    RăspundețiȘtergere