joi, 27 aprilie 2017

Sarmale invelite in foi de varza



  Sarmale invelite in foi de varza:)

  Ingrediente:
  -1 kg.orez,
  -3 kg.carne tocata mixta,(porc,vita),
  -780 gr.pasta de tomate,
  -4 oua de rata,
  -500 ml.ulei,
  -1 lingura piper macinat,
  -1 lingura maggi secretul gustului cu gust de legume,
  -2 kg.ceapa,
  -3-4 verze murate pentru invelit sarmalele,
  -sare dupa gust.
  Mod de preparare:
  -Se pune carnea intr-un vas mare,peste carne se adauga orezul,ceapa tocata marunt(data prin robot),maggi,piper,sare,ouale crude,pasta de tomate si se omogenizeaza bine compozitia.
  -Varza murata se pune la dezacrit cu o seara inainte,dimineata se clateste si se taie in foi,cam cat sa poti inveli o sarma,se pune cu lingura compozitie peste foaie si se ruleaza.Se fac sarmale cat vrem noi de mari,se aseaza intr-o oala mare,se pune apa cat cuprinde peste ele,se mai pune o farfurie peste sarmale,apoi capac si se pun la cuptor.Se fierb la foc mic sa iasa sarmalele gustoase.Cand sunt gata se pot servi simple sau cu smantana.Sa aveti pofta dragilor!
                                                                  




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu