miercuri, 31 ianuarie 2018

Mancarica de linte verde bio-reteta de post



   Mancarica de linte verde bio-reteta de post!

   Ingrediente:
   -100 gr.linte verde bio,
   -2 morcovi,
   -1 radacina telina,
   -1 radacina pastarnac,
   -1 radacina patrunjel,
   -1 ceapa mare,
   -1 lingurita sare de mare,
   -2 linguri pasta de gogosari copti,curatati si mixati,
   -300 ml.suc de rosii.
   Mod de preparare:
   -Se pune lintea la inmuiat cu cel putin 12 ore,dupa care se clateste intr-un strecurator si se pune la fiert cu toate radacinoasele,putina sare si ceapa tocata marunt,se fierbe la foc potrivit pana cand toate legumele sunt fierte,se adauga pasta de gogosari,sucul de rosii si se mai trag cateva clocote,apoi se opreste focul.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!






6 comentarii:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA31 ianuarie 2018, 09:23

    FOARTE DELICIOASA!MULTUMIM DE RETETA!E MINUNATA MAI ALES CA SE APROPIE POSTUL!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu fac linte ,mai putin elaborata ca tine, dar din cate stiu trebuie fiarta cam 1o minute si nu cred ca radacinoasele se fierb in acest timp!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu conteaza cat fierbe lintea,a fost foarte buna asa cum am fiert-o eu,ma gandeam ca se va sfarama dar nu a fost sa fie,eu trebuie sa mananc mai mult pasat.

      Ștergere
  3. Nu îmi place lintea verde din cauza aromei prea piperate. ..Dar la dumneavoastră în farfurie arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere