duminică, 8 aprilie 2018

Friptura de miel



  Friptura de miel:)

  Ingrediente:
  -3 kg.carne de miel,
  - 4 cepe,
  -1 capatana de usturoi,
  -1 lingurita de piper boabe,
  -foi de dafin,
  -ierburi aromate,
  -300 ml.vin,
  -sare dupa gust.
  Mod de preparare:
  -Se portinoeaza carnea si se pune intr-un vas,peste carne se adauga sare,piper boabe,ierburi aromate,foi de dafin,ceapa taiata felii,usturoiul felii fine,vinul,se amesteca bine si se lasa cel putin 12 ore la marinat,dupa care se pune in tava,se pune o folie de aluminiu deasupra si se da tava la cuptor,la foc potrivit pana cand carnea se patrunde bine,dupa care se ia folia de pe friptura si se mai lasa pret de cateva minute sa se rumeneasca frumos.Se serveste cu mamaliguta calda si gogosari in sos.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!



  
 


 

2 comentarii:

  1. Delicios, asa cum ne-ai obijnuit de fiecare data! Cristos a Inviat!

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMITRASCU LACRAMIOARA9 aprilie 2018 la 10:24

    BUN!!!SUPER RETETA!SIGUR E FOARTE DELICIOS!

    RăspundețiȘtergere