miercuri, 4 aprilie 2018

Tocana de rata la oala sub presiune



  Tocana de rata la oala sub presiune!

  Ingrediente:
  -o rata gotica de curte,
  -4 morcovi,
  -4 cepe,
  -1 radacina de pastranac,
  -1 radacina de patrunjel,
  -1 radacina de telina mare,
  -500 gr,rosii taiate cubulete,
  -500 ml.bulion de gogosari pregatiti in casa,
  -1 lingurita boabe piper,
  -2 foi de dafin,
  -1 lingura rasa de sare,
  -1 l.apa.
  Mod de preparare:
  -Se portioneaza rata si se pune in oala sub presiune,se adauga toatele legumele tocate,sare,foi de dafin,boabe de piper,apa si se fierbe pe ochiul mic la argaz pret de circa o ora din momentul cand incepe sa faca zgomot oala.Se lasa sa se raceasca si abia dupa aceea se deschide oala.In oala se va gasi un deliciu culinar.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!






2 comentarii:

  1. Ai dreptate, un adevarat deliciu culinar!

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMITRASCU LACRAMIOARA5 aprilie 2018, 09:40

    OOO....BUN,BUN,BUN!!!SIGUR E FOARTE DELICIOS!

    RăspundețiȘtergere