miercuri, 2 august 2017

Supa de rosii








   Supa de rosii-reteta maggi


 Ingrediente:
  -1 l supa pui de tara,
  -1 kg.rosii de gradina,
  -2 cepe,
  -2 morcovi,
  -2 radacini de patrunjel,
  -sare dupa gust,
  -cateva frunze de busuioc,
  -1 plic maggi fidelicios cu gust de pui,
  -3 catei de usturoi.
  Mod de preparare:
  -Se pune la fiert supa de pui,peste ea se adauga ceapa curatata dar intreaga,morcovii si patrunjelul curatati si tot intregi si se fierb foarte bine.
  -Se pun rosiile in alta oala si se trag cateva clocote,asa cam cat se se desprinda usor pielita de pe ele,eu am folosit doar o rosie de peste 1 kg.din gradina mea,apoi se curata de pielita,se dau prin sita si se adauga peste supa,se fierbe totul cam 10 minute si se opreste focul.Se da supa prin robot pana se obtine o pasta densa si se pune la foc pana cand clocoteste,se opreste focul se adauga plicul de fidea,sare daca mai trebuie,se amesteca,se lasa pret de cateva minute,se adauga cateva frunze de busuioc verde tocat si se poate servi.Sa aveti pofta dragilor!
                                                               






  

2 comentarii:

  1. DUMITRASCU LACRAMIOARA2 august 2017 la 23:21

    foarte delicios!-si usor de preparat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Delicioasa :) Si eu o fac in fiecare vara mai ales cand tin post pentru ca este gustoasa, plina de vitamine si racoritoare

    RăspundețiȘtergere